Thursday, May 2, 2024
HomeРегионСамоковЕлхата в Самоков засия с огнено шоу, Ути опече коледен специалитет с...

Елхата в Самоков засия с огнено шоу, Ути опече коледен специалитет с месо и картофи

Един от най-добрите клубове по фигурно пързаляне – „Ледени искри”, сътвори уникален леден спектакъл

Празникът „Коледно вълшебство” в Самоков започна със светлинно и огнено шоу, което повдигна настроението на всички, дошли на площада. Кметът Владимир Георгиев поздрави всички по случай настъпващите празници и пожела най-вече здраве, вълшебни празници и изрази надежда, че коледният дух ще ни направи по-добри и по-спокойни.

“Стараем се да създадем повече настроение с украсата, която сме направили, за да може гражданите и гостите на нашия град да имат едни прекрасни празници”. Елхата грейна в хиляди светлини, а празничната заря зарадва всички – от най-малките до най-големите, които бяха на тържеството. След запалването на елхата празникът продължи с дискотека на ледената пързалка, окъпана в поставените нови светлини като звезден покрив.
Атрактивният кулинар Ути Бъчваров пък демонстрира пред присъстващите приготвянето на греяно вино и коледен специалитет с месо и картофи. За доброто настроение на присъстващите се погрижи БГ дуетът. Вечерта под коледните светлини бе представено леденото шоу на пързалката, представено от един от най-добрите клубове по фигурно пързаляне – „Ледени искри”.

Със състезателите работят Емануела Илинова като треньор и Цвети Асенова като хореограф. Фигуристките, които имаха възможност да видят присъстващите на леда, са участвали от първото откриване на пързалката в Самоков и с любов и топли чувства пазят спомени за града и за хората и затова се събраха сега специално за това гостуване.

RELATED ARTICLES

Most Popular