Friday, May 3, 2024
HomeНовиниСвятЖерар Депардийо: Да нараня жена е все едно да ритна собствената си...

Жерар Депардийо: Да нараня жена е все едно да ритна собствената си майка в корема

Актьорът Жерар Депардийо написа отворено писмо, за да отхвърли твърденията за сексуално насилие, в които го обвиняват.
Френската звезда каза, че “никога, никога съм малтретирал жена” и че “нараняването на жена би било като да ритна собствената си майка в корема”.

Депардийо беше обвинен в изнасилване преди две години, след като актриса на около 20 години каза, че е била нападната от него два пъти в дома му през 2018 г.
По-рано тази година френски сайт публикува твърдения на 13 други жени, които са работили с Депардийо. Дамите посочили пред сайта, че и казаха, че са станали свидетели на неуместна близост и жестове.
Преди това Депардийо отрече всички обвинения срещу него чрез адвокат, но сега говори директно в писмо, публикувано във Le Figaro.
Писмото е озаглавено „Най-накрая искам да ти кажа моята истина“.
„Една жена дойде в къщата ми за първи път, вървеше леко, качи се в стаята ми по собствено желание. Тя казва, че е била изнасилена. Върна се втори път. Между нас никога не е имало принуда или насилие”, пише актьорът.
Първоначалното разследване срещу 74-годишния актьор беше прекратено през 2019 г. поради липса на доказателства, но по-късно беше възобновено.

Жената, която казва, че е била изнасилена, Шарлот Арнулд, се отказа от анонимността си и зави пред френските медии, че е преминала през “живия ад” след предполагаемото изнасилване.
Тя също казва, че предполагаемото неподходящо поведение на Депардийо на снимачната площадка е добре известно в индустрията.
В писмото си актьорът каза, че често е “прекрачвал граници” на снимачната площадка, “за да се посмее”, но че никога не е имало намерение да нарани някого.

Парижкият прокурор все още разследва твърдението за изнасилване и Депардийо не е в ареста.

Актьорът е сред най-известните звезди на Франция, популярен с филми като Cyrano De Bergerac и ean de Florette – както и с холивудските хитове Green Card и The Man In The Iron Mask.

RELATED ARTICLES

Most Popular