Sunday, May 5, 2024
HomeСпортЗлатни медали за летящите малки момчета на Кюстендил- Захари Крумов и Димчо...

Златни медали за летящите малки момчета на Кюстендил- Захари Крумов и Димчо Здравков на батут синхрон от националния турнир

Сребро за Георги Пангев, Кристъл Станкова и Божидара Георгиева, бронзово отличие за Михаил Шалев от „Евротрамп“

 

 

Поредното отлично представяне сътвориха състезателите от клуба по скокове на батут „Евротрамп“ на Националния турнир в Плевен – Купа „Север“. След оспорвана битка в квалификационния кръг от първия ден, място сред финалистите намериха всичките шест състезатели от кюстендилската школа, с които клуба участва в надпреварата.

Във финалния кръг, състезателите демонстрираха уменията си във волната програма, където малките таланти с треньор Асен Стоицов показаха класата си на батута и във въздушните елементи.

Златни медали за летящите малки момчета Захари Крумов и Димчо Здравков на батут синхрон при 9- 10 годишните. Сребърни медали завоюваха Георги Пангев индивидуално при 11-12 г, Кристъл Станкова при 9-10 г и Божидара Георгиева във възрастовата група до 8 години.

Приятната изненада на турнира бе представянето на Михаил Шалев, който се пребори с голяма конкуренция, за да се окичи с бронзово отличие при най- малките момчета до 8 години.

От клуба споделиха, че в момента подготвят най- малките състезатели, които в началото на месец юни ще участват за първи път на състезание по скокове на батут, което ще се проведе в Стара Загора.

Целта на клуба е през 2018 г. да се представят с най – голям брой състезатели на Държавното първенство по батут, което ще се проведе от 14 до 17 Юни в Сливен и Ямбол.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular