Friday, May 3, 2024
HomeРегионБлагоевградИзвънредна информация относно пътувания до и от Република Гърция

Извънредна информация относно пътувания до и от Република Гърция

Уважаеми пътници, природните стихии в Гърция ни изправиха пред безпрецедентни предизвикателства и опасности. Тесалийската равнина е сериозно засегната от наводненията, пътищата са прекъснати и има места, които са достъпни само по въздух. В момента не можем да изпълним редовните си автобусни превози до Волос, Катерини, Ламия и Лариса, защото пътищата са непроходими. Призоваваме всички пътници и български граждани, които се намират в тези райони и имат нужда от съдействие да се свържат с Министерство на външните работи и/или с Посолството на Република България в Република Гърция и Консулската служба. “Юнион Ивкони” работи в тясно сътрудничество с властите и оказва съдействие за транспортирането на българските граждани.

Всички пътници, които имат билети от и до засегнатите населени места, могат да се свържат с нашия Център за обслужване на клиенти на телефон 0700 1 8282, за да презаверят или анулират пътуването си.

По информация на властите в Гърция към 12 септември 2023 г. опасността от наводненията все още не е преминала. Нивото на риск остава високо, както и нивото на водата в реките и язовирите в засегнатите райони.

RELATED ARTICLES

Most Popular