Saturday, May 4, 2024
HomeАктуално от днесИнж. Методи Чимев: За мен една кампания не е война, а състезание,...

Инж. Методи Чимев: За мен една кампания не е война, а състезание, утре пак ще живеем и работим заедно

„Гласувах за една стабилна Дупница! Такава каквато благодарение на всички жители на общината имаме за нас и нашите деца! Гласувах да продължим своя път на развитие. Да живеем, работим и отглеждаме бъдещото поколение в една спокойна и развиваща се община, каквато е нашата.

Дупничани винаги са имали високи цели и приоритети, по тази причина Дупница не бива да се отклонява от верния си път.
Приканвам хората да излязат и да гласуват! Знам, че ни се събраха повече избори, но за реализирането на местни политики е нужна сериозни подкрепа.
Виждам, че въпреки огромния скандал, който разтърси държавата дни преди вота, секционните избирателни комисии правят всичко възможно да организират процеса възможно най-добре и им благодаря.
Надявам се, всички днес да проявят мъдрост, за да може всичко да премине спокойно и без излишно напрежение. Защото знаете, изборите са един ден, но в утрешния всички отново ще продължим да живеем тук и е нужно разбирателство!”

Това заяви инж. Методи Чимев след като упражни правото си на глас в Тютюневия техникум в Дупница, придружен от своето семейство. Той отказа да коментира решението на ЦИК за отмяна на машинното гласуване, изтъквайки, че отговорните за организирането на изборния процес не желаят да го направят публично. „Виждам, че премиерът Денков бяга от тази тема. В момента върви нормален изборен ден и нашите съграждани гласуват спокойно. Важното е да се гласува, за да може в утрешния ден да бъде търсена отговорност”.
Чимев апелира към запазване на добрия тон между опонентите.

„За мен една кампания не е война, а състезание. Изборите не са място за влагане на негативна енергия, защото утре отново ще продължим да живеем заедно. Нали пак ще бъдем съграждани? Ще живеем и работим заедно. Това е единственият ми призив”, декларира Чимев, който минути преди да упражни своя вот поздрави Методи Захаринов, с когото се засякоха в двора на училището, като му пожела успех.

RELATED ARTICLES

Most Popular