Saturday, May 4, 2024
HomeНовиниБългарияИнфарктно! Чавдар победи Балкан в мач с 2 червени и 5 жълти...

Инфарктно! Чавдар победи Балкан в мач с 2 червени и 5 жълти картона

Ташко СУЛЬОТОВ
На стадион „Чавдар” в град Етрополе в мач от V кръг за първенството на ЮЗ Трета лига се срещнаха отборите на местния футболен тим и Балкан (Ботевград). Този мач се очакваше с особено голям интерес, защото е старо регионално дерби. Ненапразно от трибуните срещата изгледаха кметът на община Етрополе Димитър Димитров, кметът на община Ботевград Иван Гавалюгов, и Марин Маринов – народен представител в 49-то Народно събрание.

В 12-та минута гостите от Ботевград атакуваха Чавдар и имаха възможност да открият резултата в мача, но стражът на етрополци Слави Петров парира удара на Калоян Бонев. В 16-та минута главния рефер Иво Андреев отсъди дузпа в полза на домакините, след като играч на Чавдар бе фаулиран в наказателното поле, която Ивайло Марков превърна в гол и откри резултата в мача за 1:0.
В 35-та минута Борис Димитров се разписа за 2:0 във вратата на гостите.
След почивката играта на терена бе доста изнервена и след поредица от нарушения играчи от гостуващия тим получиха жълти картони.
В 54-та минута Ивайло Марков се сдоби с втори жълт картон и червен картон и домакините останаха с човек по-малко на терена до края на срещата.
В 60-та минута главния рефер Иво Андреев даде жълт картон и на треньора на Балкан Ботевград Иван Редовски.
В 67-та минута съдията отсъди втори червен картон за тима на Етрополе на Кристиян Атанасов, с което червените картони за домакините станаха два, а жълтите пет – за гостите.

До края на последния съдийски сигнал играта бе накъсвана от поредица от нарушения.

Въпреки, че останаха с двама човека по-малко, домакините от Чавдар победиха с 2:0 Балкан (Ботевград). Възпитаниците на Иван Иванов показаха характер и успяха да зарадват феновете си.

Снимка – PFC Chavdar Etropole

RELATED ARTICLES

Most Popular