Wednesday, May 1, 2024
HomeКриминалниИ по празниците върлуваха пияни и дрогирани шофьори в Пернишко

И по празниците върлуваха пияни и дрогирани шофьори в Пернишко

Четири бързи производства са започнати от служители на ОДМВР – Перник.

На 25 декември, около 22, 00 ч., в с. Кралев дол бил проверен лек автомобил „Рено“ с водач 37-годишен местен жител. Алкохолната му проба с техническо средство се оказала положителна – 2, 22 промила в издишания въздух. Взета му е кръвна проба за химичен анализ.

Отново на 25 декември, в гр. Перник е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“, управляван от 22-годишен от с. Драгичево. При изпробването му с техническо средство е отчетен положителен резултат за канабис. Взета му е кръвна проба за химическо изследване.

25-годишен перничанин е задържан за притежаване на наркотични вещества и управление на автомобил след употребата им. Младежът, който шофирал „Мерцедес“  бил проверен на 26 декември в полунощ, на ул. „Ю. Гагарин“ в областния център. Тестът му за наркотици показал положителен резултат за канабис и амфетамин. При извършения личен обиск, у него е намерена цигара марихуана. Задържан е за до 24 ч. с полицейска заповед.

С 1, 56 промила в издишания въздух е шофирал лек автомобил „Опел“ 34-годишен перничанин. Мъжът бил проверен на 26 декември след полунощ,у на ул. „Раковска „ в областния град. Отказал кръвна проба за химичен анализ

Работата по документиране на случаите продължава.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular