Thursday, May 2, 2024
HomeОживлениеКалин Вельов се ожени в с. Пастра, кумува му Филип Аврамов

Калин Вельов се ожени в с. Пастра, кумува му Филип Аврамов

Калин Вельов най-сетне мина в отбора на семейните. И то не къде да е, а в Пастра – селцето, разположено само на 12 километра от Рилския манастир.

Там музикантът сключи брак с Ирина Вълкова, с която са заедно от около две години. Сватбеното тържество мина в тесен кръг само с най-близките.

Църковният ритуал се състоя в местния храм „Свети Харалампий“, а гощавката – в хан „Дяволски води“.

Снимки – Facebook

Кумове на новото семейство станаха актьорът Филип Аврамов и приятелката му – сценаристката Христина Димитрова. Сред гостите бе боксьорът Тервел Пулев, който пусна в инстаграм профила си снимка, на която позира с половинката си Диана, и написа шеговито: “Хората се женят, а децата ги правим ние”, защото двамата имат трима синове. Калин Вельов има дъщеря от предишна връзка.

Филип Аврамов също реши да се пошегува: “Човек и добре да живее… се жени. Три пъти го предупредих, но той си го искаше. А е трогателно, че Калин не знаеше, че ще станем роднини по този начин. Три пъти Ура! за новото семейство Вельови! Обичаме ви“.

Ирина и Калин споделят общата си страст към приключенията и музиката, а техните приятели са категорични, че той е открил перфектната жена.

Ето какво написа Вельов в профила си във фейсбук:

„Както се запознахме и започна любовта ни преди три години – небрежно, весело и в планината… така и си казахме официално „Да“ – отново в планината, импровизирано, с най-близките хора, в последния момент и на много специално за нас място!“, допълни още младоженецът.

Хан „Дяволски води“ носи името си заради изумителната гледка към водопада със същото име. Най-предпочитаният специалитет там е прясната пъстърва, уловена в студените води на река Рилска.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular