Friday, May 3, 2024
HomeАктуално от днесКандидатът за вицепрезидент Невяна Митева в Кюстендил: В този момент са много...

Кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева в Кюстендил: В този момент са много важни протегнатата ръка и вярата, че обединени, можем да преодолеем всяка криза

Кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева посети град Кюстендил днес. Тя беше посрещната от кмета Петър Паунов, председателя на Общински съвет Иван Андонов, зам- кмета по социалните въпроси Радмила Рангелова и водача на листата на ГЕРБ- СДС за 10 МИР Кюстендил Христо Терзийски.

Невяна Митева разгледа черквата “Св. Мина” и посети социален център за работа с деца в града. В социалния център кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева припомни колко е важна добрата дума, протегнатата ръка и вярата, че обединени, можем да преодолеем всяка криза.

“В навечерието сме на светли празници. След няколко дни ще е празникът на Св. Мина, минахме през черквата в Кюстендил, помолихме се за здравето на всички българи. На този етап това е най-важно – да сме живи. След това да започнем да работим заедно. Има надежда да променим ситуацията, в която сме поставени в момента.”

В център за работа с деца Невяна Митева се запозна с преподавателите и социалните работници. “В тези тежки дни, когато всяко едно семейство по един или друг начин е повлияно от тези кризи, е важно да дадем надежда, за да видят в наше лице хора, които ги е грижа. Хора, които идват с авторитета си да подадат ръка. Но в този момент, точно пред този здравен център, е важно да споделим колко е необходима добрата дума. Не само към всеки един от нас, но и протегнатата ръка към нашите медици, които са на предела на силите си. Необходими са и доброволци – в момента болниците се задъхват. Важно е да сме сред хората, за да видят, чие ние също съпреживяваме всичко това. Убедена съм, че заедно, с вяра можем да постигнем много”, коментира кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева.
Терзийски подчерта, че всички тези кризи и проблеми се опитват по един и същи начин да се покрият – чрез прах и пушилка, която се вдига всеки Божи ден от служебния вътрешен министър, под давлението на Румен Радев за това че няма никакви други проблеми, а се търсят само проблемите, които се намират при опонентите. В Кюстендил Невяна Митева бе придружена и от кандидатите за народни представители Михаела Крумова и Нели Точева, както и от областния координатор на ГЕРБ Даниел Данчев.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

RELATED ARTICLES

Most Popular