Thursday, May 2, 2024
HomeСпортКлубните карти за новия сезон на „Марек“ вече в продажба, цената е...

Клубните карти за новия сезон на „Марек“ вече в продажба, цената е 30 лв., за ВИП-а на стадион „Бончук“ – 100 лв.

Ръководството на „Марек 1915“ пусна в продажба клубните карти за новия сезон в Югозападната трета лига. Картите са 3 вида в зависимост от мястото на стадиона. За ВИП-а на стадион „Бончук“ цената на сезонните карти е 100 лв. За място в ложата сезонната карта струва 60 лв. За всички останали места на стадиона картата е на стойност 30 лв.

„Картите важат за вход на всички домакински мачове на отбора за сезон 2018/2019. Може да бъдат закупени в спортен бар „Марек“ при стадион „Бончук“. Приходите от продажбата на сезонни карти ще постъпят в касата на клуба”, споделиха от ръководството.

Както писахме, „Марек“ представи официалния си екип за новия футболен сезон. Екипировката пристигна от Италия в Дупница и веднага бе предоставена на играчите. Тя е осигурена от президента на клуба Борис Паризов и включва два вида официални фланелки за мачове (домакински и за гостуване), гащета, чорапи, анцузи, тениски за свободното време, раници и други. Интересното е, че на официалните фланелки е гравиран гербът на Дупница, поставен е и надпис с името на спонсора на отбора.

Пълна екипировка ще получат и юношите от школата на клуба. Подсигурени са и нови артикули за феновете. Фланелките, анцузите и другата екипировка ще бъдат пуснати в продажба за феновете в спортния бар на стадион „Бончук“.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular