Thursday, May 2, 2024
HomeРегионГоце ДелчевКметство Господинци откликва на зов за помощ

Кметство Господинци откликва на зов за помощ

Семейство Бекир се бори за здравето на 5-годишния си син Бехлю

Кметство Господинци призова за съпричастност и помощ към семейство с малко дете. От институцията публикуваха следното обръщение във фейсбук:

Всеки трябва да има шанс за пълноценен живот, а когато едно невинно дете е приковано към легло лишено от възможността да играе, скача, и да се радва на живота, болката и отчаянието на неговите родители е огромна, и тази болка кара хората да търсят спасение и помощ от всеки.

Семейство Бекир от село Медени поляни се обърна с гореща молба за помощ и съдействие към кметство Господинци, техният петгодишен син Бейлю Ахмед Бекир е с диагноза детска церебрална парализа и хидроцефалия, една операция е направена следва друга, и после долечение и рехабилитация, а средства няма. Обзети от отчаяние и болка семейството търсят спасение и отправят молба от сърце към всеки с надежда за помощ, защото трябва да се борят за здравето на своето дете.

Кметство Господинци откликна на тяхната молба и кутии за дарение са поставени и в двата магазина при Светла Пилева и в магазина на РПК. Кой колкото възможност има да помогне, за да дадем искрица надежда на едно отчаено семейство, за едно малко дете което трябва да изживее своето детство като всяко дете, пишат още от кметството в Господинци.

Населеното място се намира на територията на община Гоце Делчев, а населението му наброява по-малко от 500 жители.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular