Saturday, May 4, 2024
HomeРегионДупница"КНД Консулт" ООД предлага да строи за  289 000 лв. без ДДС...

“КНД Консулт” ООД предлага да строи за  289 000 лв. без ДДС център от семеен тип за 12 деца в Дупница

Комисията, начело със зам.- кмета Георгиев, не допусна другите кандидати от Меридиан” ЕООД, “Монолитстрой-Чорбаджийски, Байкушев” ООД

 

“КНД Консулт” ООД предложи оферта от 289 000 лв. без ДДС за изграждането на Център за настаняване от семеен тип за деца.

Днес комисия с председател зам.- кметът по европейските проекти Красимир Георгиев излезе с решение по избора на изпълнител за обществена поръчка. За поръчката с предмет

„Проектиране и изпълнение на строителство и упражняване на авторски надзор за изграждане на Център за настаняване от семеен тип за деца” участваха фирмите “Меридиан” ЕООД, “Монолитстрой-Чорбаджийски, Байкушев” ООД и “КНД – Консулт” ООД.

На второто открито заседание на комисията обаче бе отворено ценовото предложение само на “КНД Консулт” ООД с оферта от 289 000 лева без ДДС, тъй като другите две не бяха допуснати.

Прогнозната стойност на поръчката бе 292 000 лева. Сумата е безвъзмездна и е осигурена от ОПРР. Сградата е разгърната площ 330 кв.м и ще приеме 12 деца, а срокът за реализация е 240 дни.

Комисията предлага на кмета на Община Дупница инж.Методи Чимев да сключи договор с законоустановения срок.

RELATED ARTICLES

Most Popular