Friday, May 3, 2024
HomeАктуално от днесКола блъсна 12-годишно дете в Перник, в болница е

Кола блъсна 12-годишно дете в Перник, в болница е

Хванаха шофьор на амфетамини и тийнейджър

с нелегален мотор

12-годишно момиче е пострадало при пътнотранспортно произшествие в Перник. Инцидентът е станал на 15 април, около 15, 50 ч., на ул. „Малашевска“. Лек автомобил „Тойота“, управляван от 52-годишна жена блъснал момичето. Пострадалото дете е настанено в столична болница с фрактура на долен крайник, без опасност за живота. Извършен е оглед на местопроизшествието и е започнато досъдебно производство. Причините за случилото се са в процес на установяване.

Две бързи производства са започнати в Перник.

На 16 април, около 01, 15 ч., пред жилищен блок с посока на движение от ул. „Рашо Димитров“ към „Ю. Гагарин“ е проверен лек автомобил „Ауди“ с водач 23-годишен от гр. Батановци. При изпробването му с техническо средство е отчетен положителен резултат за амфетамин. Отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за до 24 ч. с полицейска мярка.

На 16 април, около 21, 00 ч., на ул. „Ю. Гагарин“ е проверен мотоциклет „Longjia“, управляван от 15-годишен тийнейджър. Органите на реда установили, че моторното превозно средство не е регистрирано по надлежния ред в Р. България.

Работата по документиране на случаите продължава.

RELATED ARTICLES

Most Popular