Thursday, May 2, 2024
HomeРегионКюстендилКристияна Кръстева от Кюстендил избра за бала си рокля на най-добрия млад...

Кристияна Кръстева от Кюстендил избра за бала си рокля на най-добрия млад моделиер в България – Радослава Лазарова

  • Спортист №2 на Кюстендил посрещна гости от Испания, Америка и Русия, дядо Методи почерпи с 18-годишна ракия

 

Чаровната кюстендилка Кристияна Кръстева отпразнува приказен абитуриентски бал в компанията на най-близките си. На купона в нейна чест Спортист №2 на Кюстендил за 2014 г. блесна с уникален тоалет. Криси бе заложила на къса рокля в цвят “вино” с дантели, дело на най-добрия млад моделиер в България – Радослава Лазарова, която е тазгодишната носителка на Златна игла за млад дизайнер.

С атрактивните си гости играха сценки.

“Голяма чест ни оказа дизайнерката. Тя хареса много Криси и с голямо удоволствие я облече. Този тоалет е дефилирал в Милано и е представян от Мис България”, сподели с гордост майката на Криси – Ани Кръстева, ръководител на театралната школа към ОДК-Кюстендил. Не по-малко горд бе и бащата на абитуриентката – Иво Кръстев, който е президент на кюстендилския клуб по скокове на батут „Евротрамп”.

Абитуриентката посрещна гости от Америка, Испания и Русия, които не спираха да танцуват. Всеки я поздрави с танц от неговата държава. Купонът не мина без гръцки ритми – страната, в която Криси порасна, тъй като дълги години баща й бе треньор там. Поздрав й отправиха с латино танци и малки състезатели от сливенски клуб по спортни танци.

От приятелите получи скок с бънджи

Бабите и кръстницата й извиха голямо българско хоро за здраве, а през целия купон се ля и пи 18-годишната ракия на дядо Методи Кръстев, сложена, когато именно Криси се е родила.

Най-атрактивния подарък красавицата получи от приятелите й и това бе скок с бънджи, тъй като чаровницата обича силните усещания и адреналина.

Кавалер на бала беше съученикът Веселин Николов, на когото много младежи завидяха. Двамата слязоха от бяло „Мазерати” – джип под погледа на любопитната тълпа.

С тате Иво, мама Ани и сестричката Йоана

Криси е пълна отличничка на Езиковата гимназия в областния град. Тя се изявява еднакво успешно както на театралната сцена, така и на спортната в скоковете на батут. Кюстендилката издържа успешно предварителните изпити в Софийския университет и се надява, че ще я приемат в специалност право. Дни след бала получи и имейл, че ще вземе участие в Leadership Academy GLOW 2019, която ще се проведе от 21 до 28 юли във Велико Търново. Тя и Анастасия Димитрова ще са тазгодишните glow момичета на Кюстендил.

 

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

Comments are closed.

Most Popular