Thursday, May 2, 2024
HomeСпортКюстендилската грация Мишел Иванова с 4-то място в многобоя на Държавното първенство...

Кюстендилската грация Мишел Иванова с 4-то място в многобоя на Държавното първенство за А категория

Състезателката на клуб “Велбъжд” се пребори за четири финала, в конкуренция на 93 гимнастички

 

 

Поредното си впечатляващо представяне на килима направи гимнастичката на клуб “Велбъжд” Мишел Иванова. На Държавното първенство при девойки старша възраст, родени 2003- 200 г, А категория кюстендилската надежда се нареди на 4-то място в многобоя с 43.425 т. Възпитаничката на треньорката Весела Николчова се пребори за място и в 4-те финала на отделните уреди, в конкуренция на 93 гимнастички, от 29 клуба от страната. Шампионка в многобоя стана друга кюстендилска гимнастичка. Бившата възпитаничка на “Велбъжд”, а сега състезателка на “Левски-Триадица”- Биляна Везирска се окичи със златото, след като събра 46, 075 т.

Биляна Везирска

На финалите на отделните уреди Мишел Иванова записа две 6-ти места на топка и обръч На лента остана 7-ма, а на бухалки се нареди на 8-мо място. Кюстендилският талант е първа година при Девойки старша възраст, което прави успеха й още по- голям.

Клуб “Велбъжд” взе участие с 5 гимнастички на шампионата при девойки старша възраст и с 3 състезателки при жени в Държавното първенство за А категория, което се проведе в СОК “Камчия”, край морето.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular