Friday, May 3, 2024
HomeСпортКюстендилските футболисти набор 2005 отстраниха ФК "Олимпиец”, треньорът Кр. Петков: След мача...

Кюстендилските футболисти набор 2005 отстраниха ФК “Олимпиец”, треньорът Кр. Петков: След мача имаше грозни сцени

Възпитаниците на Кирил Мицов разгромиха с 5:0 тима на “Бароко” (София) на осминафиналите от турнира за Купата на БФС

Двата отбора чакат жребия за новите си съперници

 

Отлично представяне на зеления терен сътвориха младите футболни таланти на клуб “Кюстендил” – Академия Илиян Стоянов и се класираха за 1/8-финалите в турнира за Купата на БФС.

Набор 2005, с треньор Красимир Петков, отстрани ФК “Олимпиец” (София) след успех с 2:3 на терена на 57-о училище в столицата. За победителите се разписаха Стоян Стоянов за 0:1, Теодор Кирилов за 0:2 и Лъчезар Иванов за 1:3. Домакините фиксираха крайното 2:3 в последната минута.

“Много груба игра и арогантно поведение от страна на домакините, грозни сцени и след мача”, коментира треньорът Петков, който благодари на децата за успеха.

Дни по-рано футболният тим на “Кюстендил”, набор 2003, разгроми с 5:0 тима на “Бароко” (София) в среща от 1/16-финалите на турнира, играна на стадион “Осогово”. Възпитаниците на Кирил Мицов показаха по-класна игра и надмощие на терена и напълно заслужено продължават напред в надпреварата.

Йордан Йовчев откри резултата, Радослав Славев отбеляза две попадения за 3:0, а Димитър Терзийски окончателно реши спора в мача с 2 гола за крайното 5:0.

Жребият за осминафиналите в турнира ще се тегли в петък от 11,30 часа, като в следващата фаза се играят по две срещи на разменено гостуване.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular