Saturday, May 4, 2024
HomeСпортЛевски (Крупник) победи Рилци в мач с два червени картона

Левски (Крупник) победи Рилци в мач с два червени картона

Отборът на Левски(Крупник) постигна трудна победа като гост на негостоприемния стадион в Рилци. Това бе мач от 22-ри кръг за първенството на А областна група „Струма“.

Мачът започна с натиск на гостите от Крупник, като още в първата минута пропиляха добро положение.След едно разбъркване в 20-а минута най-съобразителен се оказа Ивайло Спасов и отбеляза за 0:1.

В 30-а минута след самостоятелен пробив от ляво играещият безупречно Момчил Момчилов навърза половината отбор на Рилци и с прецизен шут в горния десен ъгъл покачи за 0:2.

Така до края на полувремето гостите изпуснаха още няколко добри положения.

Със започване на втората част отборът на Рилци излезе по-мотивиран и нахъсан. Така се стигна до 50-а минута, в която беше изгонен за втори жълт и съответно червен картон централният нападател на домакините Вилиян Михайлов за остро влизане срещу противниковия вратар.

Втори жълт и червен картон получи и Владимир Благоев в 55-а минута от отбора на Левски, който извърши грубо нарушение срещу Мартин Топузов.

Последва натиск на домакините, който доведе до отбелязване на гол от дузпа в 70-а минута от М. Топузов за 1:2. Пресата на футболистите на Рилципродължи, но силният дъжд попречи на темпото на игра и  не се стигна до отбелязване на нов гол.

Тази среща бе ръководена отлично от главния съдия Боби Цветков, който навреме охлаждаше страстите на футболистите от двата отбора в отделни моменти.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular