Sunday, May 5, 2024
HomeРегионБобов долЛисици се разхождат посред бял ден в Бобов дол и селата

Лисици се разхождат посред бял ден в Бобов дол и селата

Лисици се разхождат посред бял ден в Бобов дол и селата в миньорската община. Симпатична лисана е увековечена на снимка как спокойно се движи из намиращия се в центъра на града парк, на метри от градинка с рози. Фотографията е на Камелия Андонова – работник озеленяване в Общинското предприятие „Чистота, озеленяване и благоустройство”. Снимката събра десетки коментари в социалните мрежи, където бе качена от шефката на предприятието Юлия Христова. Тя самата сподели, че срещала в града и други диви животни.

„Не съм чула някоя баба от Бобов дол да е останала с по-малко кокошки, но доста често срещам лисици на територията на общината. Кметицата на Мала Фуча Росица Лазова е написала под снимката във фейсбук, че лисиците се разхождат като котки в селото. Във вторник посред бял ден в кв. „Христо Ботев” на Бобов дол видях някакво диво животно, белка, мисля, че беше. И диви зайци има”, коментира Христова.

Животинката е доста коментирана във фейса. „Ха, ха може да ви изяде цветята!”, пише Виктория Борисова. „Кума Лиса е на гости …Добре дошла .Почерпете я…”, казва Емилия Стояновска.

RELATED ARTICLES

Most Popular