Saturday, May 4, 2024
HomeОживлениеЛуиза Григорова гостува на ученици в родния си Перник

Луиза Григорова гостува на ученици в родния си Перник

Една от звездите на съвременното българско кино и театър- Луиза Григорова се срещна с ученици от ОУ „Свети Иван Рилски“ в Перник. Актрисата, която е родена през 1990 г. в Перник, бе специален гост на училищните клубове „Форум театър“ и „Театрална работилница“.

Искреното и непосредствено общуване на Григорова с изкушените от театралното изкуство ученици създаде експлозия от емоции и възторзи. Въпросите валяха, учениците нямаха търпение да научат повече за детските спомени и живота на 32-годишната Луиза. Теми, свързани с препятствията, които всеки човек трябва да преодолява по пътя, за неуспехите като начин за израстване, за големите победи, за това какво е свободата и кое те прави свободен, развълнуваха присъстващите на срещата.

Луиза Красимирова Григорова-Макариев е българска актриса и модел. Добива популярност с ролята си на Алекс в сериала „Стъклен дом“ и доктор Вяра Добрева от „Откраднат живот“. Омъжена е за режисьора Мартин Макариев и двамата имат двегодишен син – Бран.

Това е поредна среща с българска знаменитост за възпитаниците на ОУ „Св.Иван Рилски“.

Припомняме, че през месец април легендата в плувния маратон Петър Стойчев бе гост на учениците от петите класове. Домакин на събитието бяха учениците от 5г клас, с класен ръководител Ирена Малинова, а залата едва успя да побере всички, желаещи да се докоснат до истинска знаменитост.

RELATED ARTICLES

Most Popular