Любимецът на “Пирин фолк” засне клип на най-празничната си песен

Носителят на наградата „Певец на годината 2021“ Валентин Велчев зарадва почитателите си с нов видеоклип. Той е по най-празничната му песен до момента – „Наздраве“. Спотът е дело на екипа, реализирал предишния му хит „Мамо“ – оператор Чавдар Калдиев, режисьор Лео Богдановски.

Самият изпълнител представи новия си проект в страницата си във фейсбук така:

„Ето че дойде моментът да ви представя и видеоклипа на песента „Наздраве”, чиято премиера направих преди дни на сцената на Летния театър в Сандански на тазгодишното издание на фестивала „Пирин фолк”! Отново благодаря на Вили Рай за безценния подарък, който ми направи, и на Светослав Лобошки за невероятния аранжимент! Благодаря на Стефани Георгиева, която познавате от видеото на „Коледно хоро”, за гостоприемството и участието на цялото й семейство в нашия празник! Благодаря за колорита и танците на момичетата на хореографа Рангел Вангелов – Цонка Янчовска, Весела Михайлова, Гергана Попова и Емилия Сайкова! Благодаря на Роси Савова и Ванеса Ценова за визията и на леля ми Цветелина Велчева за разкошната трапеза, която ни направи!

Освен на сцената на Летния театър в Сандански любимецът на „Пирин фолк” представи „Наздраве“ и на големия празничен концерт на площада в града. „Огромно благодаря на вас, публиката, за най-голямата награда, която получих на сцената на Летния театър в Сандански, а именно – вашата любов и признание, че „Наздраве” е вашата песен от тазгодишното издание на „Пирин фолк”!“, добави още Валентин Велчев.