Thursday, May 2, 2024
HomeРегионБлагоевградЛюбовни истории! Футболистът танцьор Александър Дюлгеров от Благоевград и певицата Михаела Маринова...

Любовни истории! Футболистът танцьор Александър Дюлгеров от Благоевград и певицата Михаела Маринова разкриха връзката си: Обичаме се

Двамата се запознали в дискотека, преди месеци Маринова излизаше с колегата си Иво

Футболистът Александър Дюлгеров от Благоевград е новата любов на младата певица Михаела Маринова. Дюлгеров е и танцьор. „Футболът надделя, просто много повече го обичам. Танците са ми по-скоро като някакво хоби. Майка ми ме записа в детско-юношески фолклорен ансамбъл – „Пиринска китка” се казва, искам да подчертая. В началото ме беше срам, но след това го обикнах“, разказва Александър Дюлгеров.

Днес пък се носи на крилете на любовта. Дюлгеров, който в момента играе за ЦСКА, и певицата Михаела разкриха любовната си връзка. До момента те я пазеха в тайна. Допреди няколко месеца голямата любов на Михаела беше колегата й Иво от дуета Пламен и Иво. Те обаче се разделиха изведнъж. В „Шоуто на Слави” Михаела призна, че много обича новото си гадже, но не издаде до последно името му. Днес вече е ясно – Дюлгеров и Маринова са заедно. Михаела, която спечели предишния сезон на “Като две капки вода”, буквално сияеше в секси тоалет, а доброто й настроение зарази дори Трифонов. Тя представи последния си хит “Очи в очи”, който бе рекламиран в социалните мрежи и от Дюлгеров. Той публикува видеото към песента и с гордост написа: “Стил и изящество в едно – моята Михаела! Жесток проект, успех!”

Двамата са заедно от няколко месеца, но досега са успявали да скрият връзката си. Общи снимки в социалните мрежи обаче разкриха, че между двамата прехвърчат любовни искри.
Футболистът и певицата се запознават в дискотека по време на участие на Мишето. Дюлгеров бързо скъсява дистанцията между двамата и заварката се получава с лекота.
“Червеният” футболист започва да ходи на всяко участие на Маринова, докато тя още не се е престрашила да се появи на стадиона, за да го наблюдава на живо.
С приключването на футболното първенство, в което отборът на Дюлгеров зае второ място, двамата ще имат повече време, което да прекарват заедно.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular