Thursday, May 2, 2024
HomeРегионКюстендилМагазин „Сити” открадна печеното пиле на Петя Славчева от Кюстендил, примамва клиенти...

Магазин „Сити” открадна печеното пиле на Петя Славчева от Кюстендил, примамва клиенти със снимка на творението й

Останах шокирана, когато открих в рекламната брошура моето пиле, извиниха ми се, но аз се чувствам ограбена, сподели Славчева, която е професионален кулинар

 

Търговска верига магазини „Сити”, която има четири магазина в Кюстендил и два в София, открадна печеното пиле на кюстендилката Петя Славчева.

Пилето на Петя

Славчева е професионален кулинар и от управата на веригата решили да съблазняват клиентите си със снимка на пиле, приготвено от нея.

Пилето в брошурата

„Работя в топла точка за конкурентна верига. Това е злоупотреба с моя труд, защото верига „Сити” представя мое кулинарно творение за свое. За много хора може това да е маловажно, но аз го чувствам като кражба на мое произведение. Закупих пиле на грил от магазина на ул. „Бузлуджа”, а съпругът ми взе рекламна брошура на магазина. Останах неприятно изненадана от това, което видях в нея. Моята оригинална снимка, с надпис на името ми, може да видите на фейсбук страницата ми, където пускам приготвени от мен ястия.

Екипът на „Сити” обаче са изрязали името от снимката и са пуснали снимката. Много добре познавам своите творения, всеки може да погледне и да прецени, че това е кражба. Искам обяснение”, разказа за „Вяра” Славчева. В момента тя не работи, тъй като е по майчинство с второто си детенце, което е на 7 месеца. Тя участва в кулинарни конкурси, има безброй кулинарни изяви и награди.

Междувременно авторите на брошурата са се свързали с Петя Славчева и са признали, че са отмъкнали снимката на хубавото пиле.

В. „Вяра” потърси за коментар представители на търговската верига, но все още оттам не са обяснили случилото се около казуса с Петя Славчева.

RELATED ARTICLES

Most Popular