Thursday, May 2, 2024
HomeРегион"Маг Текс" са новият шампион на Самоков по мини футбол

“Маг Текс” са новият шампион на Самоков по мини футбол

“Маг Текс” са новият шампион на Самоков по мини футбол. В оспорван финал “МагТекс” победиха”Шивачите: с 2-1 “. На трето място се класира отборът на “Шахматистите”. Най-добър вратар на турнира е Светослав Манов от „Резервите”, които останаха на четвърто място след загуба в малкият финал с „Шахматистите”.

Голмайстор на турнира е Вальо Захариев от МагТекс. MVP на турнира е Асен Янев от Шивачите.

8 отбора се включиха в станалия традиционен турнир по мини футбол по повод празника на град Самоков. В Група “А” бяха “Шивачите”, „Резервите”, „Украинците” и „Аспарух. Група “Б” – “МагТекс”, “МаХвани.”, „Шахматистите” и „Люлин”. След груповата фаза „Шивачите”, „Резервите” и „Шахматистите завършиха с еднакъв брой точки – по 6, но класирането бе с тази последователност и се определи от головата разлика. В група „Б” „МагТекс” и „Шахматистите приключиха с по 6 тозки, но с по-добра голова разлика на „Магтекст, трети в групата са „МахВани”.

Кметът Владимир Георгиев връчи медалите и купите на победителите. Домакин отново беше Спортен комплекс – Самоков и управителят му Георги Георгиев. Той сподели, че турнирът е преминал с добро настроение и многобройна публика. Турнирът отново беше на топ ниво, като всички участници са изразили задоволството си от организацията и провеждането.

RELATED ARTICLES

Most Popular