Friday, May 3, 2024
HomeРегионБлагоевградМадама с къса поличка стопира патрулка край разклона за Рилския манастир

Мадама с къса поличка стопира патрулка край разклона за Рилския манастир

Мадама с къса поличка стопира патрулка на патя. Интересният кадър, заснет на пътя Дупница- Благоевград, публикува на страницата си във фейсбук Венцислав Крумов. На снимката се вижда спрялата полицейска кола край две дами на пътя.

„Направих снимката към 13 или 13,30 часа преди разклона за Рилския манастир.”, уточни за „Вяра” Крумов.

Пътуващите в този участък са наясно, че мястото е „стоянка” за момичетата, предлагащи плътски удоволствия. Дали пък двете дами просто не са закъсали на пътя и са питали за посоката или са искали съвет от униформените, остава загадка.

RELATED ARTICLES

7 COMMENTS

  1. Вестник “Вяра”, друга работа нямате ли си ми е интересно, това, че сте изключителни аматьори в журналистическото дело е ясно, но това не значи, че трябва да се превръщате в жълт вестник. Наблюдавам от известно време как коментирате неща, които сте чули-недочули, неща които са жълтини, непроверена информация и тн.
    А вие, уважаеми господа коментатори, бъдете така смели да сложите имената си, защото зад псевдоними всички сте много смели.
    И не, не съм полицай 🙂

  2. Тиа пак го карт на авснта.Важно е да взимаш а не да даваш.А на пследниа коментар ше ти кажа че това е моето име,мишок.

  3. Тиа пак го карт на аванта.Важно е да взимаш а не да даваш.А на пследниа коментар ше ти кажа че това е моето име,мишок.

  4. Единият от куките е 100% ДИТКА!Той обича си разхожда ДЕБЕЛИЯ задник в гората!

  5. Ха кажи, къде си снимал ти. Според маркировката и двойната мантинела, нещо не ми се връзва, това което казваш

Comments are closed.

Most Popular