Thursday, May 2, 2024
HomeРегионДупницаМарек загуби нападател поне за 6 месеца

Марек загуби нападател поне за 6 месеца

Иван Колев със скъсани кръстни връзки на коляното, оперират го на 9 април

 Дупничани се стягат за пълен успех като гости на Спартак (Пл)

 

Без лагер ще бъде мъжкият отбор на ОФК Марек за мача срещу Спартак (Плевен). Това сподели лично старши треньорът на мъжкия отбор Танчо Калпаков.

„Заради натрупаната умора на футболистите дадох почивка ден повече и възобнових заниманията от вторник след обяд. Проведох четири занимания с наличните футболисти, ползвайки терените „Шмиргело“ и на стадион „Бончук“. Не се готви с колегите си единствено нападателят Иван Колев, който е със скъсани кръстни връзки на коляното от предишния мач (с Марица (Пловдив), б.р.) и ще бъде опериран на 9 април от д-р Тони Георгиев. За футболиста настоящото първенство е приключило, защото при такава операция се почива най-малко шест месеца. Трайно контузеният Александър Близнаков вече тренира наравно с колегите си и ще попадне в групата за мача срещу Спартак (Плевен). С 18 футболисти ще пътуваме в деня на мача срещу тима от Плевен. Готвим се сериозно и отговорно, защото знаем, че отборът на домакините ще търси спечелване на точки, за да подобри положението си в таблицата. В същия момент във всеки мач, независимо къде и срещу кого играем, моите възпитаници са с нагласа за спечелване на максимума от точки. Така ще бъде и в Плевен. На кои 11 ще разчитам от първата минута на двубоя ще обявя на разбора в деня на срещата“, коментира Калпаков.

Председателят на фенклуба Веселин Дангов сподели, че не се предвижда организирано пътуване за Плевен. Със сигурност ще има фенове, които ще пътуват с личните си автомобили, за да подкрепят любимия си Марек.

Този мач ще бъде ръководен от Любослав Любомиров, асистиран от Марин Бонев и Радостин Бодуров, 4-ти съдия Борис Попов.

Ташко СУЛЬОТОВ

 

RELATED ARTICLES

Most Popular