Wednesday, May 1, 2024
HomeРегионДупницаМарек се готви за оспорван двубой с Героя

Марек се готви за оспорван двубой с Героя

Ташко СУЛЬОТОВ

Мъжкият отбор на Марек започна седмицата с настроение след победата като гост над Ботев (Ихтиман) и се утвърди на върха на таблицата.
Всички занимания до петък включително на футболистите от мъжкия отбор на ФК Марек преминаха на стадион „Бончук“ в Дупница. Единственият футболист, който не се готви с колегите си, е Веселин Любомиров, за когото предположенията са за отсъствие за по-дълго време заради частично разкъсване на мускулни влакна на бедрото по време на тренировка преди мача срещу Ботев в Ихтиман. Всички останали футболисти са на разположение на наставника Танчо Калпаков.

„В събота ни предстои оспорван мач срещу един от добрите отбори в групата – този на Сливнишки герой (Сливница). Надяваме се след всичко, което постигнаха нашите футболисти в момента в първия домакински мач от годината, да дойдат повече привърженици, за да ни подкрепят от трибуните и бъдат нашия 12-ти играч. Това, разбира се, задължава нашите футболисти да изиграят мач, приятен за гледане.

Отборът на гостите преследва своята цел – място сред първите пет в групата, за да продължат борбата през втората фаза на първенството. Не бива да забравяме, че срещу нас всеки един отбор влага максимум усилия, за да се докаже. Без подценяване в събота и с познатия дух футболистите на Марек трябва да продължат победния си ход”, заяви Калпаков.

RELATED ARTICLES

Most Popular