Sunday, May 5, 2024
HomeСпортМарек с лагер в Бургас за мача срещу Черноморец

Марек с лагер в Бургас за мача срещу Черноморец

Всички тренировки за старта на първенството на Втора професионална лига наставникът на мъжкия отбор на Марек Танчо Калпаков проведе на помощния напълно обновен терен на Шмиргела и този на „Бончук“. Старши треньорът Танчо Калпаков сподели, че се тренира без почивка до неделя и веднага след това  ще определи групата футболисти, на които ще разчита за гостуването на Черноморец Бургас.

В понеделник сутринта групата от 20 футболисти ще отпътува за Бургас и след настаняването в хотел Аква от 18.30 часа ще направят последна тренировка, ден преди срещата срещу Черноморец (Бургас).

„Продължавам да събирам информация да играта на Черноморец. Дано съдийството да бъде на равнище и дай Боже ние да бъдем краен победител. Селекцията в отбора е затворен процес. Новите картотекирани са Андон Гущеров и Раиф Мурадов. Ще има и трима талантливи футболисти от ДЮШ на клуба-Любослав Костов, Валери Йорданов и Християн Джаджаров”, сподели Танчо Калпаков.

Старши треньорът на Черноморец Ангел Стойков коментира, че отборът не е напълно готов за първенството. „Продължаваме да търсим класни футболисти за всички линии. Това не означава, че сме отчаяни, напротив-амбицирани сме за пълен успех срещу Марек”.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular