Thursday, May 2, 2024
HomeРегионДупница„Марек Юнион-Ивкони” приема „Монтана” в дербито на третия кръг в Суперлигата

„Марек Юнион-Ивкони” приема „Монтана” в дербито на третия кръг в Суперлигата

  • Около 1000 привърженици ще викат за дупничани срещу един от конкурентите им за място в челото на класирането

„Марек Юнион-Ивкони” посреща „Монтана” днес от 18,15 часа в най-интересния мач от 3-тия кръг на Суперлигата. Момчетата на Виктор Карагьозов започнаха с гръмка победа с 3:0 гейма над „Левски” у дома, но след това отстъпиха със същия резултат при гостуването си на фаворита за титлата „Хебър” в Пазарджик. Сега посрещат един от основните си конкуренти за медали, а именно „Монтана”.
Гостите са сред лидерите в моментното класиране, като дори все още не са загубили гейм от началото на сезона – записаха победи с по 3:0 над „Славия” като гост и срещу „Черно море” (Варна) като домакин. Трябва да се отбележи обаче, че съперниците на монтанци в първите два кръга са от скромните тимове, така че първият истински тест за тях ще бъде днес в Дупница.
Чоно Пенчев и компания със сигурност ще се хвърлят за победата с всички сили пред собствените си фенове. Един успех ще затвърди техните амбиции за трайно присъствие в челото на класирането, каквито цели бяха афиширани по време на подготовката.
Феновете в Дупница вече са направили събитие във фейсбук, където се организират, за да подкрепят своите любимци. Стотици от тях вече са потвърдили присъствието си, като се очаква в Спортната зала в града да има около 1000 зрители, които да викат за марекчани.

RELATED ARTICLES

Most Popular