Friday, May 3, 2024
HomeСпорт „Марек Юнион-Ивкони” ще търси задължителен успех срещу гостуващия „Монтана”

 „Марек Юнион-Ивкони” ще търси задължителен успех срещу гостуващия „Монтана”

„Марек Юнион-Ивкони” ще приеме „Монтана” с единствената мисъл за победа, която да му помогне да се задържи на осмото място. След поредицата неубедителни резултати дупничани бяха настигнати от деветия „Дунав”. Така битката за последната позиция в класирането на Суперлигата, която дава право на участие в плейофите, се завърза със страшна сила. В момента и двата тима са с по 6 победи и 13 загуби и имат актив от 19 точки, като всеки техен мач ще бъде равносилен на финал. Марекчани са осми, тъй като имат предимство в преките двубои, но всяка една грешна стъпка може да коства попадането им в плейофите след края на редовния сезон.
Дупнишкият клуб днес приема класния тим на „Монтана”, който се намира на шесто място в таблицата. Гостите имат 35 пункта, натрупани след 12 успеха и 7 поражения. По традиция съперниците днес винаги правят оспорвани двубои, като предстоящият едва ли ще направи изключение.
В лагера на „Марек Юнион-Ивкони” се надяват вярната дупнишка публика също да им помогне с безрезервната си подкрепа, както го е правила винаги в трудни моменти. Срещата е днес от 18,15 часа в местната спортна зала.

RELATED ARTICLES

Most Popular