Friday, May 3, 2024
HomeРегионДупницаМелинда Попова от дупнишкия клуб „Победа” стана вицешампион на Държавното първенство по...

Мелинда Попова от дупнишкия клуб „Победа” стана вицешампион на Държавното първенство по бадминтон

Дупнишкият клуб „Победа” записа поредното си чудесно представяне в престижна надпревара. Момичетата на треньора Юлиана Стойкова показаха много добри игри по време на Държавното първенство по бадминтон до 15 години, което се проведе в Хасково.
Мелинда Попова успя да стане вицешампион, а Венеса Джорджева се класира на престижното пето място. Мария Тренчева, Яна Демиревска и Кристин Кръстева пък се наредиха на позициите от 9-а до 16-а в крайното подреждане. Наставникът Стойкова не скри задоволството си от успехите на нейните момичета и ги похвали за раздаването както по време на тренировките, така и в самите официални срещи.
По същото време в Дупница се проведе и зоновото първенство по бадминтон при училищата. ОУ „Неофит Рилски” победи при момичетата от 5-и до 7-и клас. Шампионки при по-големите (8.-10. клас) станаха възпитаничките на СУ „Св. Паисий Хилендарски”. Момчетата на ОУ „Евлоги Георгиев” пък станаха първенци в класовете 5-и до 7-и и ще участват на финалите на Държавното първенство при училищата.

RELATED ARTICLES

Most Popular