Tuesday, May 7, 2024
HomeРегионПерникМиньор загуби от Септември битката за върха във Втора лига

Миньор загуби от Септември битката за върха във Втора лига

Септември (София) направи важна крачка към завръщането си в Първа лига, след като в първа среща от 32-ия кръг на втория ешелон победи с 3:0 Миньор (Перник) като гост, пише Topsport.

С този успех столичани събраха 59 точки и се изравниха с Етър на върха в класирането. За Миньор това е трета поредна загуба и те остават на 6-а позиция с 51 точки, все пак само на точка от мястото за плейоф.

Първото полувреме завърши без голове, но през втората част гостите вкараха три гола в рамките на 7 минути и така изковаха победата.

Първото попадение реално беше нередовно, след като на телевизионните камери ясно се видя, че Марио Илиевски е в положение на засада при удара на Атанас Кабов в 59-ата минута. Само четири минути по-късно Айкут Рамадан засече центриране от дясно и вкара в долния ляв ъгъл на вратаря Даниел Леонтиев.

В 65-ата минута стана и 3:0 като Марио Илиевски проби и подаде на Рамадан, който от 10-ина метра засече топката във вратата. До края на мача Миньор имаше едно положение, но Божидар Васев беше в засада, когато стреля във вратата.

RELATED ARTICLES

Most Popular