Monday, May 6, 2024
HomeСпорт"Миньор" и "Германея" с равенство 3:3 в Ковачевци, Стефан Аличков, Антон Атанасов...

“Миньор” и “Германея” с равенство 3:3 в Ковачевци, Стефан Аличков, Антон Атанасов и Лъчезар Георгиев напуснаха тима от Перник

Отборите на “Миньор” и “Германея” не можаха да се бият и направиха зрелищно реми 3:3 на терена в село Ковачевци, където перничани са на втори подготвителен лагер. Срещата започна  равностойно, като никой не очакваше да паднат половин дузина голове. В 27-ата минута халфът на “жълто-черните” Пепи Тончев центрира от фаул в наказателното поле на гостите, където Атанас Георгиев изби топката с глава, но я прати на крака на Тошко Чаворски, който шутира от воле и прониза вратаря Илиян Брадваров за 1:0. В 32-рата минута нападателят на “Германея“ Спас Спасов се възползва от лошата комуникация в пернишката отбрана и след като пресече пас на Ангел Грънчов, вкара топката във вратата на Дани Леонтиев за 1:1. Пет минути по-късно Влади Каптиев шутира от левия ъгъл на наказателното поле и след като топката описа странна парабола, влезе в мрежата зад Леонтиев за 1:2. Течеше 57-ата минута, когато Алек Манолов се възпозва от силно хвърлен тъч и след като остана сам срещу Станислав Димитров, шутира покрай него за 1:3. После инициативата взеха перничани, които вкараха два гола. В 60-ата минута Кадифчин изведе в чиста позиция Кристиян Слишков, който прехвърли Брадваров за 2:3, а в 75-ата минута Стоян Кадифчин изпълни перфектно пряк свободен удар, като завъртя топката над изградената пред него стена за крайното 3:3.

Междувременно стана ясно, че от “Миньор” си тръгнаха Стефан Аличков, Антон Атанасов и Лъчезар Георгиев, които сами ще си търсят отбора за предстоящия сезон. По програма на 27 юли ще бъде теглен жребият за предстоящия шампионат в Югозападната трета лига в столицата.

“Миньор”: Дани Леонтиев, Савов, Грънчов, В. Райчев, М. Василев, Иво Иванов, П. Тончев, Ал. Манолов, Кадифчин, Т. Чаворски, Ст. Милчев (46), Ст. Димитров, Ил. Илиев, Кр. Слишков, Ан. Киров, Д. Селимински, Балев, Б. Атанасов, Ив. Александров.

RELATED ARTICLES

Most Popular