Sunday, May 5, 2024
HomeСпортМладите тенисисти на „Марек-Дигеста“ с медали от Държавното първенство

Младите тенисисти на „Марек-Дигеста“ с медали от Държавното първенство

Общо 6 медала завоюваха състезателите на СКТМ „Марек-Дигеста“ на провелото се Държавно първенство по тенис на маса до 21 години в град Варна. При конкуренция от над 80 младежи Божин Ангелов, Радослав Котев и Христо Христев се класираха сред първите 16 в индивидуалното. Христо допусна загуба на 1/4-финал от шампиона Стефан Тодоров и завърши на 5-о място, а Божин достигна до бронзовия медал. В надпреварата на двойки Радослав и Божин станаха вицешампиони на България, а Христо и Иван Радкев („Комфорт” Варна) спечелиха бронз.
При смесените двойки Божин Ангелов добави още едно трето място заедно с партньорката си Мирослава Андронова (Две могили).
Дупнишките състезатели завоюваха и вицешампионската титла в отборното първенство. Заради епидемичната обстановка класирането се прави на базата на най-добрите трима състезатели от всеки клуб, пише zadupnitsa.com.
Това бе и последното състезание за сезон 2019-2020 година, като от ръководството на клуба са изключително доволни от представянето на състезателите си.

RELATED ARTICLES

Most Popular