Thursday, May 2, 2024
HomeРегионКюстендилМладоженците каратисти Борислава и Пламен Кирилов от Кюстендил замениха медения месец с...

Младоженците каратисти Борислава и Пламен Кирилов от Кюстендил замениха медения месец с гмуркане, на сватбата тропнаха тракийска ръченица

Майката на булката – Искра Ганева, доведе певицата Тони Димитрова на тържеството, любовната история на младите влезе в книга

 

Многократните световни и европейски шампиони по шотокан карате-до Борислава Ганева и Пламен Кирилов от Кюстендил се отдадоха на любимото си хоби – гмуркането, след сватбата.

Борислава и Пламен на нос Лимнос

Двамата предпочетоха да изследват морските дълбини в Черно море, вместо да пътуват до екзотична дестинация за медения си месец.

Младото семейство предпочете гмуркането.

Борислава и Пламен наскоро размениха брачни клетви след 12-годишна връзка. Сватбеният ден на двамата влюбени започна с приказна фотосесия в парк-музей „Врана“. Заедно с родителите си и кумовете Диляна и Явор Владимирови – също състезатели по карате, те си направиха снимки за спомен. Младите сключиха и църковен брак.

Двамата тропнаха тракийска ръченица в сватбения си ден.

Младото семейство превърна сватбеното си тържество в истински спектакъл за гостите. Те размениха специални подаръци.

Боби връчи на своя любим написана от истински писател авторска приказка за тяхната уникална история, а Пламен подари на половинката си специално изрисувана карикатура от момента на предложението за брак на световното първенство в Линц през 2016 г., заедно с моменти от тяхното бъдеще, сред които детска площадка, на която ще играят децата им и любимата дестинация на Борислава – Париж. Специалната изненада на вечерта, подарък от майката на булката Искра Ганева.

С любимата певица на Борислава – Тони Димитрова

Любимата певица на Борислава – Тони Димитрова, зарадва всички гости с неочакваната си поява, изпявайки подходящия за повода хит „Още те обичам“. По-късно младоженците се появиха в народни носии и изиграха пред смаяните погледи на всички сложна тракийска ръченица “Слезнал е Нончо”. Сега младото семейство се развлича с гмуркане. Двамата са на нос Лимнос край Царево. “Избрахме с Боби да съчетаем малко плажуване с нашето хоби гмуркане за кратката ни почивка. Няма меден месец, но пък има невероятни изживявания под вода. Аз от 2-3 години се запалих по гмуркането, докато Боби е от доста повече и има курс за гмуркане в открити води. Не може с думи да опишеш усещането на 20 метра под вода и това, което виждаш от морския свят. Храним рибките с миди, провираме се през малки отвори, наслаждаваш се на един друг свят, толкова красив. Ще разпуснем седмица и после отново в залата, тъй като ни предстои участие в Световното първенство по шотокан карате-до в Молдова през октомври”, сподели Пламен.

RELATED ARTICLES

Most Popular