Thursday, May 2, 2024
HomeРегионГоце ДелчевМоми от Югозапада се „напинят“ за Ерген №3

Моми от Югозапада се „напинят“ за Ерген №3

Бурен старт на третия сезон на риалити шоуто “Ергенът”. Красиви и амбициозни дами от Югозапада влязоха в състезанието за сърцето на младия предприемач Алек Младенов.

В сряда вечер едва половината участнички бяха представени, като в четвъртък се очакваше втората „инвазия“ от чар и сексапил.

Оказа се, че в първата група от претендентки за ерген номер 3 цели четири са представителките на Югозападна България.

Йоана Младенова е от Перник и работи като стюардеса.

Завършила е маркетинг в Германия, но решава да последва детската си мечта да пътува из целия свят и да опознава различни култури. Посетила е над 50 държави, като най-любимите ѝ са Саудитска Арабия, Мароко и Египет.

Готова е да изгради една красива и хармонична връзка, а участието ѝ в предаването е силно желано, тъй като много харесва Алек. Тя е единственото момиче в имението, което няма да смени фамилията си, ако той я избере за своя бъдеща съпруга.

В миналия сезон на “Ергенът” също имаше перничанка. Това бе любителката на високи скорости Боряна.

 

Васка Джурова е от Гоце Делчев, но живее в София.

Следва фармация, като тази година ѝ предстои дипломиране.

Носителка е на титлите „Мис София 2022“, „Кралица на София 2021“ и „Мис лято 2021“. Васка се възприема като пример за жена, която съчетава красота и интелект в едно.

Васка не е жена, която един мъж може да контролира, тъй като македонският ѝ нрав не го позволява. Държи мъжът до нея да бъде искрен, лъчезарен, мил, добронамерен, забавен, търпелив и да показва любовта си с малки неща.

 

Барбара Иванова е от Кюстендил, но живее в София.

Тя е състезател по борба и е собственик на салон за красота.

За да подсигури високия си стандарт, тя работи на няколко места – през деня прави маникюри, през нощта е барманка в дискотека, а освен всичко е състезател и треньор по борба. Влюбена е в лукса и не се срамува от това. Спи по три часа на денонощие и няма никакво свободно време. Мъжко момиче е и може да пребори всекиго… буквално.

Около нея се въртят единствено „токсични момчета“, но е убедена, че Алек ще ѝ покаже едно различно лице на силния пол.

Валерия Дакова е от Дупница и работи като модел,

докато същевременно учи „Икономика на отбраната и сигурността“.

За себе си твърди, че е „екзотично подреден хаос“. Смята, че няма какво да я спре, защото вече е преминала през най-тежкото и бързо ѝ се е наложило да порасне, за да поеме грижите за малката си сестричка.

Валерия мечтае да срещне човек, с когото може да се чувства спокойна и с когото да си имат безрезервно доверие. Признава, че никога до този момент не е срещала мъж, на когото може да разчита.

 

Валерия от Дупница „докачи“ първата целувка

Най-смелото момиче в най-романтичното риалити „Ергенът“ сезон 3 – Валерия Дакова от Дупница, получи първата целувка в предаването още по време на първия епизод. Валерия е студентка в специалност „Икономика на отбраната и сигурността“ и успя да си подсигури първото място за целувка в романтичната надпревара.

Валерия Дакова заяви желанието си първа да опита устните на Ергенът Александър Младенов още с влизането си в предаването. 20-годишното момиче се представи по нестандартен начин, като влезе във филма „Лейди и Скитника“ и подари на Алек порция паста. Целта й да бъде първата, сближила се с него обаче не беше постигната в първите минути на предаването, тъй като Алек се отдръпна. Малко след като всички дами в първия епизод влязоха в имението, Валерия избърза да прекъсне една от първите срещи на Алек. Именно тогава тя успя да получи желаната целувка с него.

Въпреки че Ергенът Алек първоначално отказа целувка, признавайки, че реакцията му вероятно е обидила Валерия, вторият опит на дамата беше успешен. Бунтарската душа на Водолея – Алек, изглежда взе превес и той реши да се отдаде на възможността да опознае повече Валерия.

 

Васка от Гоцето счупи гипса на Алек

Първият епизод на “Ергенът” 3 поднесе голяма изненада не само за зрителите, но и за Алек Младенов. Между влизането на две момичета в риалитито камерата ни показа как човек от екипа подновява грима на младия бизнесмен.

„Ние май с теб не сме се запознавали“ – попита Алек, а младото момиче отвърна „Не, аз съм Васка, приятно ми е!“.

„По-спокоен ли си? Че ми изглеждаш малко вдървен. Не се притеснявай, счупи го този гипс“ – каза Васка на Алек, докато го гримира.

„Лесно е да го чуеш, трудно е да го направиш“ – призна Ергенът.

„Аз мога да ти покажа как се прави“ – каза Васка и бързо свали анцунга си, за да остане по рокля. Оказа се, че това е следващата участничка в риалитито.

Васка Джурова е от Гоце Делчев, но живее в София.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular