Monday, May 6, 2024
HomeРегионПетричМъжкият отбор на Беласица в пълен състав за мача в Русе

Мъжкият отбор на Беласица в пълен състав за мача в Русе

Ташко СУЛЬОТОВ
Общо пет тренировки планира треньорският щаб на мъжкия отбор на ОФК Беласица за мача от 13-и кръг за първенството на Втора професионална лига срещу Дунав в Русе. Първите четири се проведоха на терена на стадион „Цар Самуил“. Поради дългото разстояние до Русе бе взето решение да има лагер на групата футболисти, на които ще разчита треньорския щаб за предстоящия в събота двубой. Избраните играчи отпътуваха в четвъртък сутринта за Русе, където, съгласно предварителна уговорка с колегите от Дунав, трябва да се проведе последна тренировка, ден преди двубоя с Дунав. Наказанието, наложено от ДК на БФС с лишаване от участие в една официална среща на халфа Айвън Ангелов изтече, и той със сигурност ще бъде в групата за срещата.
Бразилският нападател Игар Фелипе тренира наравно с колегите си, но все още е под въпрос за съботния мач. Той ще бъде до последно „на кантар“ дали да бъде включен в групата или не. В съблекалнята пред всички футболисти се прави коментар за силните и слаби страни на отбора на Дунав (Русе) чрез видеозапис на изиграни техни мачове до момента за първенството на Втора професионална лига. Всичко това подсказва, че за предстоящия мач срещу русенци, отборът от Петрич се стяга за пореден успех.
Вероятен състав:
Кирил Георгиев, Атанас Карачоров, Атанас Димитров, Мартин Русков, Аспарух Шамкалов, Айвън Ангелов, Куфре Ета, Илия Карапетров, Запро Динев, Марти Таушанов, Мариян Вангелов

RELATED ARTICLES

Most Popular