Friday, May 3, 2024
HomeСпортНова схема на игра готви треньорският щаб на „Беласица” за мача срещу...

Нова схема на игра готви треньорският щаб на „Беласица” за мача срещу „Марек”

Едноразово се готвят футболистите от мъжкия отбор
на „Беласица” за мача срещу „Марек” в Дупница. Поради влошените атмосферни условия тренировките се провеждат на най-добрия терен в момента на територията на община Петрич – този в Марикостиново.

Заниманията се водят от помощник-треньора Ивайло Хаджигаев, защото Саша Симонович е болен. При това положение се очертава в събота от резервната скамейка Ивайло Хаджигаев и Валери Дагалов да ръководят футболистите от мъжкия отбор на „Беласица” на стадион „Бончук” срещу местния „Марек”.
По един наказан футболист имат и двата отбора – Александър Близнаков от „Марек” – за един мач за натрупани пет жълти картона и Александър Смилков от „Беласица” – за две срещи за натрупани девет жълти картона.
В отбора на „Беласица” се завръщат Симеон Бояджиев и Иван Марчев, чиито наказания изтекоха.

След мача в Кюстендил между отборите на едноименния тим и „Беласица”, завършил 1:1 на стадион „Осогово”, старши треньорът на „Беласица” Саша Симонович сподели: „Не влязохме добре в мача. Не се получиха разиграванията по фланговете. Халфовата линия не беше на нужното равнище. Стояхме добре само в дефанзивен план, в офанзивен нещата не се получиха. Липсваше ни и човекът, който да свързва играта на терена. С игра на ниво само от 4-5 човека няма как да се получат нещата. Затова ще прибягна до промяна в състава за следващия мач.”
Дали ще се случи това, или не – ще има яснота едва след последната тренировка на мъжкия отбор на ОФК „Беласица” ден преди дерби мача с „Марек”.

RELATED ARTICLES

Most Popular