Saturday, May 4, 2024
HomeРегионБанскоОбС в Банско ще избира нов Съвет на директорите на ПФК „Банско”

ОбС в Банско ще избира нов Съвет на директорите на ПФК „Банско”

Общинският съвет в Банско ще заседава за първи път тази година. Сесията ще се проведе на шести февруари. В дневния ред са включени за дебат и разглеждане общо 12 точки. Председателят Димитър Русков ще направи отчет за дейността на Общинския съвет и неговите комисии, а кметът Иван Кадев ще докладва за изпълнение на решенията на ОбС-Банско.    Съветниците трябва да се произнесат по докладна на кмета относно освобождаване на досегашния състав на Съвета на директорите на ПФК „Банско” ЕАД и избиране на нов, както и по отчета за състоянието на общинската собственост и резултатите от нейното управление по видове и категории за 2019 г. На заседанието предстои да бъде приета стратегия за управление на общинската собственост за периода 2019-2023 г. и годишна програма за управление и разпореждане с имотите, собственост на община Банско, за 2020 година.

По време на заседанието си в четвъртък общинските съветници в Банско предстои да се произнесат и по предложение на кмета Иван Кадев относно структурата на общинската администрация и числеността на служителите и работниците в община Банско.

Един от особено важните за обсъждане въпроси е разглеждането на докладна записка с вх. №ОС-01-476/23.01.2020 г. от Иван Кадев относно проект за бюджет „приходи” и проект за бюджет „разходи” на община Банско за 2020 година.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular