Saturday, May 4, 2024
HomeРегионРазлогОбщина Разлог предприе мерки за ограничаване разпространението на COVID-19

Община Разлог предприе мерки за ограничаване разпространението на COVID-19

По нареждане на кмета на Община Разлог – инж. Красимир Герчев, започна да се извършва дезинфекция на публичните площи на територията на общината. Това е част от мерките за предотвратяване на разпространението на коронавирус. Приоритетно се обработват детски площадки, района около МБАЛ – Разлог, спортни съоръжения, както и публични места, където има голямо движение на граждани, като паркови пространства и пешеходни зони.
Кметът Красимир Герчев призовава населението на община Разлог, при възможност да си остане по домовете, а при неотложни задачи да продължава да спазва отстояние и да не се струпват повече от двама човека на едно място, както и да се придържат към санитарно-хигиенните изисквания на Националния кризисен щаб и Общинския кризисен щаб.
„Благодарност и към медиците от МБАЛ-Разлог, които в тези трудни дни продължават да работят с непоколебим дух. Именно в тази ситуация се доказва и правилната политика на Община Разлог и Общински съвет-гр. Разлог за подкрепата на лечебното заведение и неговото неоценимо и достойно място на здравната карта на РБългария.“-каза още инж. Красимир Герчев.

RELATED ARTICLES

Most Popular