Friday, May 3, 2024
HomeРегионБлагоевградОбщина Струмяни награди победителите в конкурса „Доброто е във всеки“

Община Струмяни награди победителите в конкурса „Доброто е във всеки“

Победителите в конкурса „Доброто е във всеки“ бяха наградени в двора на СУ „Св. Паисий Хилендарски“ – с. Микрево. Конкурсът е организиран по повод отбелязването на Международния ден на доброто. В продължение на наколко дни децата представиха своите произведения, в които показаха, че доброто е във всеки от нас, не е изчезнало и винаги има надежда.
Жури оцени творбите на децата в трите категории – за рисунка, есе – стихотворение и презентазия, и класира най-добрите от тях. На специална церемония победителите в конкурса получиха грамоти и награди.

Победителите в първата категория за русинка са:

Трето място – Николай Ичов
Второ място – Розалина Димева
Първо място – Мария Гергьовска

Победителите във втората категория за презентация са:

Трето място – Анна Котевска
Второ място – Христина Иванова
Първо място – Росица Митева

В третата категория за есе и стихотворение бяха връчени две първи награди на две чаровни дами – Вяра Длагонска и Габриела Димитрова. Специална награда и подаръци поличиха децата на група „Смехурани“ при ДГ „Патиланци“ за своето участие в конкурса. Всички участници получиха подаръци за своето усърдие и участие в конкурса. Поздравления за таланта, усилието, творчеството и емоциите, които сте вложили, мили деца, за да покажете как вие виждате и разбирате „Доброто във всеки от нас“.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular