Thursday, May 2, 2024
HomeРегионДупницаОбщинската шефка Таня Петрова от Дупница плажува в Дубай, стяга се за...

Общинската шефка Таня Петрова от Дупница плажува в Дубай, стяга се за сафари в пустинята

Шефката на  Дирекция „Хуманитарни дейности” към община Дупница Таня Петрова кара ваканция мечта в горещия Дубай. Петрова отскочи и до Абу Даби.

Дупничанката се отдаде на сто процента на арабска екзотика и с пълни шепи „заграби” от почевето екстри, които предлага на туристите Дубай.

Таня Петрова с приятелките си Виолета и Анелия пробва и плажа пред прочутия хотел „Бурж ал Ариб”, който е известен с прозвището си кралицата на Арабия е и един от най-високите хотели в света.

Пътешественичката се отдаде и на шопинг в мола и се разхлади с екзотичен коктейл.

Петрова не пропусна да посети и задължителната спирка за туристите – най-скъпата джамия в света „Шейх Зайед” в Абу Даби. Тя се наслади на уникалната й архитектура, облечена в традиционни местни одежди. Приятелите пък в социалната мрежа я помолиха за дребни сувенири и се оплакаха, че с тези екзотични снимки е убила желанието им за работа.

RELATED ARTICLES

5 COMMENTS

  1. Разбира се,взе парите от майските празници и сега ще ходи по екскурзии на гърба на дупничани. Обществена тайна е как тича като побесняла кучка в ГУМ да събира фалшиви фактури и да ги отчита за да краде пари! Простачка!

  2. Голяма работа и ефтина реклама ,да вземе и един хуй дубаиски ште и хареса да и държи влага после в обштината

  3. Евтина, долнопробна шаврантия е Таня Петрова всички я знаем!Едва ли шейховете ще я забележат нея и щерката-същата е кат майка си!

  4. Много сте долни и злобни,ще се пръснете. Така е всички я познаваме добре и на дали има човек или колега,който да каже лоша дума за нея. А защо пък намесвате детето, нямам идея. Засрамете се,всеки нормален човек има нужда от почивка,нима вие не ходите?

  5. Явно ,,колегата,, е участвал в комисионите от майските празници и сега се опитва да ,, канонизира,, тая интригантка,доносница и долнопробна свиркаджийка какъв стандарт подържа! Всички сме свидетели на просташкото и алчно поведение на нея и мъжа и.Как през работно време се ходи по хотелски стаи с какви се влачи за пари!А алчността и е пословична!

Comments are closed.

Most Popular