Saturday, May 4, 2024
HomeСпорт„Огражден 1955” Първомай изненада „Перун” в Кресна с 5:3

„Огражден 1955” Първомай изненада „Перун” в Кресна с 5:3

В мач от 3-ти кръг за първенството на АОГ отборът на „Перун 1978” претърпя загуба на градския стадион в Кресна от „Огражден 1955” с. Първомай.
Срещата започна с натиск на домакините. Първият гол в срещата отбеляза Божидар Бакалов. Два непростими пропуска направиха футболистите на домакините. Динчо Георгиев от гостите изведе Иван Цветков, който изравни за 1:1. До края на първата част домакините отбелязаха още едно попадение, което беше дело на Кристиан Нинов след асистенция на Божидар Бакалов.
През втората част на срещата бяха отбелязани още пет гола. Антонио Геров бе изведен перфектно от Васил Кръстев и изравни резултата за 2:2. Това окрили футболистите на ФК „Огражден 1955” за отбелязване на нови попадения чрез Атанас Пановски след асистенция на Александър Смилков, Александър Смилков след асистенция на Кирил Грозданов и Андон Илиев след асистенция на Александър Смилков. За домакините точен бе Иван Атанасов след асистенция на Божидар Бакалов. Така се стигна до крайния резултат 3:5, който силно огорчи феновете на „Перун1978”, но достави удоволствие на привържениците на отбора от Първомай, които не съжаляваха, че са дошли да ги подкрепят. При това положение отборът на „Перун 1978” е вече на 6-то място с 6 точки от 3 изиграни мача, а този на „Огражден 1955” – на 11-то място с първи спечелен мач от 3 изиграни досега срещи. В следващия ІV-ти кръг отборът на „Перун 1978” ще гостува на „Орел” Лебница, а този на „Огражден 1955” ще домакинства на „Спортист-Падеш” от с.Падеш.

Ташко СУЛЬОТОВ

 

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

Comments are closed.

Most Popular