Sunday, May 5, 2024
HomeРегионБлагоевградОткриха лятна академия в Благоевград

Откриха лятна академия в Благоевград

На площад “Народни будители” в Благоевград официално бе открита “Лятна академия 2020” с артистична програма. Директорът на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград Силвия Иванова пожела приятни и ползотворни занимания на децата, много хубави емоции и едно безгрижно лято на всички присъстващи. На откриването присъства и зам.-кметът по култура и хуманитарни дейности на община Благоевград д-р инж. В. Павлова. За празничното настроение допринесоха изпълненията на децата от ФГ “Веселина”, ДВФ “Мая”, ДФА “Пиринче” и Ивана от школата по пиано.
След официалното откриване децата се отправиха към обособените кътове и започнаха своите занимания.

Творческите ателиета ще бъдат разпръснати из различни части на квартал „Вароша“ и пред Младежкия дом и на всяка работилничка ще има дезинфектанти.

Децата могат да се включват в безплатните занимания по пиано, китара, фолклорни и класически танци, изобразително изкуство, декоративно приложно изкуство, керамика, стъклопис, конструиране, мода и дизайн. Посещенията на децата ще стават след попълване на декларации и предварително записване.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular