Sunday, May 5, 2024
HomeРегионБобов долОткриха обновените съблекални на стадион “Николай Кръстев- Шулц” в Бобов дол

Откриха обновените съблекални на стадион “Николай Кръстев- Шулц” в Бобов дол

Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов уважи празника

Обновените съблекални на стадион “Николай Кръстев- Шулц” бяха открити в Бобов дол. Тържеството откри кметът на миньорския град Елза Величкова. Тя подчерта, че въпреки скромните си възможности общината е заделила над 20 000 лв. от бюджета си. Ремонтът е осъществен от Общинското предприятие „Чистота, озеленяване и благоустройство”, с помощта на спортни деятели. Съоръжението, което е било ремонтирано в далечната 1996 г., и пространството около него са напълно обновени. Благодарение на ремонта по-спокойно ще могат да провеждат мачовете и тренировките си мъжкият футболен отбор „Миньор” и над 100 деца от три възрастови групи, които играят футбол.
Събитието уважиха вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов, Валентин Чакъров- директор направление „Първенства и турнири” към БФС, и Евгени Йорданов- председател на Областния съвет на БФС-Кюстендил, областният управител Катя Димитрова и зам. областният Любомир Терзийски. От БФС донесоха подаръции за бобовдолските футболисти – топки.
Празникът продължи с турнир по футбол за учениците от двете средни учебни заведения в Бобов дол – Средно училище „Христо Ботев” и Професионалната гимназия, като за победителите от общината бяха подготвили купи и грамоти.

RELATED ARTICLES

Most Popular