Friday, May 3, 2024
HomeСпортПетричкият Роналдо наниза 4 гола във вратата на банскалии

Петричкият Роналдо наниза 4 гола във вратата на банскалии

ДЮШ на „Беласица” записа и тежка загуба от „Левски”

 

Отборът на „Беласица”-Петрич постигна убедителна победа срещу връстниците си от Банско с 9:3 в първи кръг на областното първенство ФУТБОЛ-9 за набор 2007 г. Любомир Каракашев – петричкият Роналдо – бе автор на четири попадения. Мачът се игра на стадиона в село Покровник край Благоевград. Следващият им мач ще бъде отново там срещу „Пирин-2001”.
В четвъртия кръг на „ЗОНА СОФИЯ” младшата възраст на „Беласица” претърпя тежка загуба от по-класния отбор на ,,Левски”-София с 0-5. Столичани бяха републикански шампиони през изминалото първенство в група U-15. Младите петрички футболисти дадоха всичко от себе си, на което бяха способни, но класата си каза думата и далеч по-добрият отбор заслужено си замина за София с убедителна победа.
На 2 октомври от 16,00 часа на стадиона в село Кърналово ще се проведе областният финал за купа БФС-деца 2005 година между ОФК „Беласица” и „Пирин”-Благоевград.
В сряда, 03.10.2018г. , от 16,00ч. в село Първомай е областният финал мъже за купата на Аматьорската футболна лига между ОФК „Беласица” и „Септември”-Симитли. В петък, 05.10.2018г., от 16,00ч. отново в село Първомай за първенството на ветераните ще се срещнат отборите на „Беласица”-Петрич и „Вихрен”-Сандански.

RELATED ARTICLES

Most Popular