Sunday, May 12, 2024
HomeРегионДупницаПетър Ганчев – управител на „Никстар Груп” ЕООД: Едно лице се опитва...

Петър Ганчев – управител на „Никстар Груп” ЕООД: Едно лице се опитва да манипулира общественото мнение с недостоверна информация

„От екипа на „Никстар Груп” ЕООД желаем да изразим огромното си разочарование от факта, че едно лице се опитва да манипулира и въвежда в заблуждение общественото мнение с недостоверна информация. Абсолютна лъжа е, че „Никстар Груп” ЕООД ще затваря достъпа на МПС-та по който и да било общински път! Абсолютна лъжа е, че ще се ограничава достъпът на МПС-та до който и да било сервиз и ПТП! Нелепо е да се говори за корупция, когато именно действията на лицето манипулатор водят към многократни опити за такава. Организирането на протести, извиването на ръце и задкулисните игри, когато не си спечелил един публичен търг по законовия и морален път, е много по присъщо за корупционерите, г-н манипулатор. Не забравяйте, че Вие сте човекът с политическите и медийни протекции!”.
Това заяви управителят на „Никстар Груп” ЕООД Петър Ганчев. Позицията на представляваната от него фирма бе публикувана на личния му FB профил и бе потвърдена пред нашия екип.

RELATED ARTICLES

Most Popular