Thursday, May 2, 2024
HomeРегионКюстендилПетър Паунов: На Велики вторник заедно се надявам да сложим финал на...

Петър Паунов: На Велики вторник заедно се надявам да сложим финал на кампанията за Тони Костов, остават още 100 хил. лв.

  • Добре дошъл е всеки, който има желание да купи картина, книга или икона, осветена в Рилския манастир

 

„На Велики вторник заедно се надявам да сложим финал на кампанията за Тони. Благодаря на Бети и Вальо, на майките им и на всички сърцати хора. След като сме преодолели сумата от 300 000 лв., мисля, че финалът идва с Божията помощ и с отворените сърца на всеки един от нас, на нашите съграждани, на хората, които са активни, на бизнеса”, каза пред медиите кметът на Кюстендил по повод благотворителна вечер „С ВЯРА ЗА ТОНИ!“, която ще бъде на Велики вторник в Художествена галерия „Владимир Димитров-Майстора“. Градоначалникът доуточни:

“Братството на Рилския манастир ще отслужи на Велики вторник молебен за здравето на Тони. Всички дарове за благотворителната вечер „С ВЯРА ЗА ТОНИ!“ ще бъдат осветени от тях. Убеден съм, че всеки вярва, че великденската радост ще бъде съчетана с радостта за живота за този прекрасен наш приятел. Благодаря на дарителите, които вече даряват книги, икони, картини“, каза още Петър Паунов.

Всеки спомоществовател може да си купи и покана за благотворителната вечер с цена 100 лв. – от Анелия Димитрова, Елица Димитрова, община Кюстендил, Драматичен театър – Кюстендил, Художествена галерия „Владимир Димитров-Майстора“, Регионален исторически музей – Кюстендил.

На страницата в социалната мрежа „Да помогнем на Тони да пребори левкемията” негови близки съобщиха, че на 2.05 2019 г. той има среща с лекарския екип, за да решат как да продължи лечението, ако сумата за трансплантация на костен мозък е налична.

“Ако сумата за трансплантация е налична, то Тони ще бъде придвижен в трансплантационен център и ще започне тежката подготовка преди трансплантация. Ако дотогава все още Тони не разполага със сумата от 220 000 евро, ще му бъде включена допълнителна химиотерапия, докато не бъде готов финансово. Остават още 100 000 лв.!!!”, казват близките му и отправят молба към всеки да се включи в някоя от благотворителните инициативи, които се организират в негова подкрепа.

На 20.04.2019 г. от 18 ч. изложба на студенти от НХА “За Тони”, София, площад “Народно събрание” 10, Камерна зала Студентски дом

20.04.2019 г. от 11 ч. футболно игрище, Общински плаж, Кюстендил – благотворителен футболен турнир “Да помогнем на Тони”

21.04.2019 г. Любителско състезание по мотокрос Кюстендил

21.04.2019 от 12 ч. Празник на зелника в с. Жабокрът

23.04.2019 от 18 ч. Благотворителна вечер: „С ВЯРА ЗА ТОНИ” Художествена галерия “Владимир Димитров-Майстора”

25.04.2019 г. от 20 ч. Благотворителен концерт в Bar Rabbit Hole  София Alex Leafy&Daniel Petrov

10.05.2019 г. Благотворителен концерт Rusty Spoke Saloon Васко Кръпката и „Подуене блус бенд”

Публикуваме пак и дарителската сметка, на която можете да помогнете на Тони:

 

Дарителска сметка

IBAN BG25 SOMB913010661562 01

BIC SOMBBGSF

Общинска банка

Титуляр: Тони Тончев Костов

PayPal anatoli.kostov@gmail.com

 

RELATED ARTICLES

Most Popular