Monday, May 6, 2024
HomeСкоростиПикап Audi? Явно от Инголщат искат да повторят грешката на Mercedes

Пикап Audi? Явно от Инголщат искат да повторят грешката на Mercedes

Audi обмисля навлизане в сегмента на пикапите, което е много противоречиво решение. Сега, независимият художник Theottle ни показва как може да изглежда този пикап в стил Audi Q6, базиран на Ford Ranger.
Ford Ranger се изгражда на същата платформа като VW Amarok, което означава, че пикапът на Audi също ще бъде изграден на тази платформа. Моделът Q6 също не е избран случайно – това е най-новия модел на Audi , представен съвсем скоро в Китай.
Пикапът, който замислят от Audi, получава “мускулести” предни и задни калници, големи въздухозаборници, характерната за германската марка решетка и тесни фарове с футуристична LED графика.


Според експерти в бранша обаче, VW Amarok се позиционира като първокласен пикап. Тоест нишата е заета и не си струва да има в нея две коли на концерна. Следователно Audi може да пусне електрически пикап, който да се конкурира с Rivian R1T и Tesla Cybertruck.
В противен случай моделът е обречен – няма да се търси и в крайна сметка, подобно на Mercedes-Benz X- Klasse, ще бъде свален от поточната линия, дори преди да получи поне една актуализация./ fakti.bg/

 

RELATED ARTICLES

Most Popular