Monday, May 6, 2024
HomeРегионДупницаПореден неуспешен опит за издирването на изчезналия Янек

Пореден неуспешен опит за издирването на изчезналия Янек

Нова специализирана акция по издирването на Янек Миланов се проведе край Дупница. В нея участваха около 300 служители на полицията, жандармерията и конна полиция. Беше претърсен районът между изхода на Дупница в посока Самоков и село Самораново. В близките водоеми отново са влизали водолази. Районът е бил доста сложен за обход. Има гористи местности и терени, използвани като сметища. Претърсването обаче не е дало резултат. Досега се проведоха няколко издирвателни акции, като периметърът на претърсване бе разширен.

Янек Миланов е в неизвестност от 31 юли след среща с бившия охранител на Братя Галеви – Васил Капланов-Каплата. Капланов е в ареста заради закана за убийство към мъж, коментирал в социалните мрежи изчезването на Янек. В понеделник ще има заседание по казуса в кюстендилския съд.

На 1 септември главният прокурор Иван Гешев каза, че по случая работи огромен ресурс, основно на МВР. “Мога да уверя гражданите, че се прави всичко възможно за разрешаването на този случай. Това, което мога да кажа, е, че ние ще работим колкото трябва, за да може да си свършим работата”, каза тогава в Дупница главният прокурор.

 

RELATED ARTICLES

3 COMMENTS

  1. Абе вие, дето карате тия да обикалят по баирите и да ровят с тояшки в бурени и канавки, не се ли правите само, че нещо правите ?

  2. тоя е имал някои да му помагал 100 % много е тъп за да свърши това, да каже с кои е бил и тоя другия за къде е пътувал!

  3. Мисля, че стана ясно, че така нищо не се прави. Дори и армията да пратят – пак ще е загуба на време и ресурси. Вместо това да хванат господин Каплата и с един полиграф да го питат директно, поръчал ли го е, лично ли го е убил… А и мишката Борислав Динев да го махнат, заради него е всичко това, защото всичките тези години беше слуга на Галевци и ги прикриваше, уреждаше им работа дори в РПУ-то

Comments are closed.

Most Popular