Friday, May 3, 2024
HomeРегионБанскоПоредица от злополучия! Откриха труп на 55-годишен мъж в Кюстендил, вандали от...

Поредица от злополучия! Откриха труп на 55-годишен мъж в Кюстендил, вандали от Петричко отсякоха 550 овошки, горя обменнто бюро на Камбуров в Банско….

Трупът на 55-годишен мъже открит на ул. „Стоян Венев“ в Кюстендил. Дежурна полицейска група е извършила оглед на местопроизшествието, последвала е аутопсия в кюстендилската болница, започнато е досъдебно прозводство. Заключението от аутопсията е, че смъртта е настъпила в резултат на възникнал здравословен проблем. 

При друг инцидент пък вандали унищожиха огромна овощна градина в Петричко. Посегателството е извършено в периода от 16:00 часа, на 27 декември до 14:00 часа на следващия ден. Неизвестните извършители са срязали около 550 броя овощни дръвчета в нива в местността “Иваник”. 
Полицията разследва престъплението и издирва наглите вандали.
В Банско пък на ул. „Найден Геров“ горя чейндж бюрото на бизнесмена Камбуров. Сигналът е подаден около 23:51 часа на 30 декември.  Два екипа огнеборци от Банско са потушили огъня. Причината за пожара и стойността на нанесените щети се установяват.  Получен е и сигнал за срязани, за времето от 10:30 часа на 29.12.2018г. до 04:00 часа на 30.12.2018г.,  4 бр. гуми на лек автомобил „Мерцедес“, 2 бр. гуми на лек автомобил „Фиат Дукато“ и 4 бр. гуми на лек автомобил „Мерцедес“, паркирани в ж.к.“Струмско“ в гр.Благоевград, е получен в 02 РУ-Благоевград. За случая е уведомена РП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular